Tamara Schipper

tamara-2De eerdere edities van You better PINK waren swingend, gezellig en bovenal: er is veel geld opgehaald voor Pink Ribbon.

Op een zomeravond in de tuin polst Sandra mijn reactie op haar idee om You better PINK over een andere boeg te gooien. Geen feest, maar een mooi verzorgd diner. Ik ben direct enthousiast en zeg dat ik haar heel graag wil helpen. Dat laat ze zich geen twee keer zeggen, dus zo gezegd, zo gedaan.

Ons enthousiasme is een uur later niet meer te houden, de computers gaan aan, hoofden die bruisen als een goede champagne en we zijn los! Dit is het begin van iets moois! Voor ons, voor Weesp en natuurlijk voor Pink Ribbon.

In mijn omgeving zijn er jonge en oudere mensen met kanker. Dit grijpt mij aan en ik wil graag iets doen voor iedereen die met deze ziekte te maken heeft. Of het nu degene is die op dit moment vecht, heeft gevochten of de strijd heeft verloren.

Pink Ribbon richt zich volledig op borstkankerpatiënten en dat heb ik ook van dichtbij meegemaakt bij dierbaren.

Ik denk er al langer over om me in te zetten en dit heeft dus zo moeten zijn. Graag maak ik mijn agenda een jaar lang (zoveel mogelijk) vrij om geld in te zamelen voor Pink Ribbon en een mooie avond te realiseren. Voor mij is dit de uitgelezen kans om aan de slag te gaan en ook nog eens op een manier die bij mij past.

De eerste echte brainstormsessie was in september 2015, 14 maanden voor het evenement. Dat lijkt lang, maar dat is zeker geen overbodige luxe. Gelukkig hebben we al snel elkaars kwaliteiten door en verdelen we het werk, we vergaderen en versturen honderden, zo niet duizenden mails.

We blijken een dreamteam en hebben tijdens alle serieuze voorbereidingen ook veel lol samen. We houden elkaar scherp en vullen elkaar aan.

Maar wie ben ik?
Ik ben Tamara Schipper, 29 jaar.

Velen van jullie kennen mij misschien van de organisatie van Weesp Gastvrij, maar bovenal ben ik een geboren en getogen Weesper die graag voor mensen klaarstaat en een groot hart heeft voor Weesp. Je kunt me natuurlijk ook tegenkomen bij het sporten, in de binnenstad of ergens in de Weesper horeca.

Als Managing Director van een evenementenbureau en evenementenlocatie met horeca in Amsterdam organiseer ik voornamelijk bedrijfsevenementen.

Hierin kan ik mijn creativiteit, enthousiasme en organisatorische drive goed kwijt. Dagelijks de twee bedrijven een stukje mooier en beter maken. En wanneer ik gasten met een brede glimlach de deur uit zie gaan, dan is mijn doel bereikt. Opdrachtgevers ontzorgen, verrassen en verwachtingen overtreffen! Mijn motto: Service +1: wij doen net dat stapje meer dat een opdrachtgever niet verwacht.

Dat wil ik ook bij You better PINK realiseren en nu krijg ik er niet alleen de glimlach van de gasten voor terug, maar ook nog eens een mooie cheque voor Pink Ribbon.

Ik heb er veel zin in en hoop jullie op 5 november te mogen verwelkomen in de Grote Kerk!